Djm 900 nexus




Vreme de cinci ani, mixerul DJM-800 a ramas cel mai popular de pe piata. Acum a venit timpul pentru imbunatatiri. Noul model DJM-900 Nexus face trecerea la urmatorul nivel de excelenta. Principalele caracteristici includ un nou mixer ce se afla in compatibilitate perfecta cu calculatorul, cele mai noi efecte sonore, performante imbunatatite si sunet de inalta calitate. Toate aceste functii se bazeaza pe tehnologiile utilizate pentru DJM-800 – un standard recunoscut la nivel mondial.

Placa de sunet cu patru canale 96kGts/24bit, reda toate semnalele, fara nici o pierdere din calitatea sunetului. Placa este compatibila cu software-ul Traktor DJ, astfel incat DJM-900 Nexus permite control DVS. DJ-ii pot conecta un cablu USB pentru a controla Traktor-ul cu CD/vinyl Timecode sau direct prin mixer.

Spre deosebire de modelele anterioare de mixere dotate cu patru efecte SOUND COLOR FX, noul model include sase efecte sonore de calitate superioara, ce extind in mod semnificativ posibilitatile oricarui DJ. Folosirea unui procesor special pentru fiecare dintre cele patru canale largeste si mai mult gama de posibilitati. Cele cinci efecte noi, un control revolutionar si simplitatea caracteristica Pionner rivalizeaza cu orice alt sistem de pe piata.

Noul X-PAD incorporat permite gestionarea efectelor (BEAT EFFECTS) cu o simpla atingere. Utilizatorii CDJ-2000 si CDJ-900 pot folosi butonul QUANTIZE, de pe noul DJM-900, pentru a sincroniza efectele cu beat-ul.

Caracteristici cheie:

SOUND COLOR FX
Proiectate pentru a aduce in club o calitate superioara a sunetului si trucuri tip sequencer, cele sase efecte transforma viziunea creativa a DJ-lor in realitate. In plus, fata de esentialele FILTER si CRUSH, DJM-900 Nexus are patru noi efecte moderne. Printre acestea se numara popularul NOISE (de la modelul DJM-2000), caruia i se adauga SPACE REVERB, DUB ECHO si GATE/COMP.

BEAT EFFECTS
Pe langa cele sase COLOR FX de pe fiecare canal, efectele personalizabile BEAT EFFECTS aduc un nou nivel de control, facand procesarea extrem de fiabila si creativa, cu rezultate instantanee.

NOI EFECTE DE INALTA CALITATE
Acestea includ REVERB, SPIRAL, SLIP ROLL, MELODIC si MIDI LFO.

FUNCTIE PRO DJ LINK

DJM-900 se alatura familiei Pro DJ, avand o conexiune LAN ce aduce trei noi caracteristici revolutionare: Now On Play, Beat Effects si Cue Link.

COMPATIBILITATE COMPLETA TRAKTOR
Utilizatorii TRAKTOR pot conecta PC-ul la mixer printr-un singur port USB (situat convenabil in partea de sus a unitatii) pentru a se bucura de toate caracteristicile sale.

DESIGN AVANSAT PENTRU REPRODUCEREA EXACTA A SURSELOR AUDIO
DJM-900 Nexus este echipat cu circuite de inalta calitate pentru intrarile si iesirile audio, asemeni lui DJM-2000.

TEHNOLOGIE FADER DE INALTA PERFORMANTA
Noua tehnologie fader si capacele fader-ului vor face ca DJM-900 Nexus sa reziste si mai mult intre revizii, chiar si in cazul celor mai aspre conditii de utilizare din club.

Lansarea este programata la sfarsitul lunii martie 2011, cel mai nou membru din gama DJM avand un pret de 1899 €, TVA inclus.